2.9.2009

Johan on kalenterikin näköjään kääntynyt syyskuun puolelle ja aika pistää lämmintä päälle. Siis ainakin huomiselle kepeälle 15h bussimatkalle Parapatista Bukitinggille. Nyt on varattu meinaan viimeisen päälle luksusbussi, että toi aika menisi edes hieman tuskattomasti. Lake Tobaa ei voi olla ylistämättä vielä hieman lisää. Rentoa meininkiä, mukavia ihmisiä, ei mitään kiirettä minnekkään, näyttäviä maisemia ja kahtena päivänä tästä reilusta viikosta on tullut oikein skootteri vuokrattua, kun ei täältä ole mitään tarvetta lähteä mihinkään huhkimaan. Ajattelin alkuun, jos täällä olisi jotain 5 päivää. Huomenna oleva lähtö on 9 päivää paikalle aapumisen jälkeen. Menee heti Laosin Don Detin perään toiseksi rentouttavimmaksi paikaksi tällä pallolla. Saa nähdä mitä seuraavat kaksi viikkoa tuo tullessaan etelä-Sumatralla, mutta ainakin sinne lähdetään täysin rentoutuneena.

Pitää pistää myös pieni mainos ja suositus Liberta Homestaysta. Aivan loistava henkilökunta, mukavan rentoa musisointia iltaisin, huoneet on siistejä ja hinnatkin kohdillaan. Oma majani kustantaa 40k päivältä eli karvan alle 3€. Lisäksi paikan omistaja Mr. Moon tietää kaiken tai jossei tiedä jotain asiaa Sumatralta niin sitä ei tarvitsekkaan tietää. Hyviä vinkkejä tullut etelä-Sumatralle.

1 kommentti:

  1. kuulostaa vähintäänkin kadehdittavan hienolta paikalta ja reissulta jo tähän mennessä... aikas sattuma että just nyt vinamppi julistaa neil youngin keep on rockin in the free worldia? hyvää reissun jatkoo ja koita olla ihmisiks! niijjoo ja laita mailia jos tarvit jotain jeesiä josko pystyis auttaan?

    VastaaPoista