30.9.2009

Cairns ja töitä etsiessä

Eli nyt on saavuttu ja jo jokin aika vietettykkin määränpäässä, josta ei ole jatkosuunnitelmia ihan hetkeen tai ainakaan mitään konkreettista. Töiden etsiminen on huomattavasti hankalampaa kuin odotin. Tarkoitus oli mennä heti alkuun siis sukellusjuttuihin, mutta sieltä tuli ilmoitus, että kuukauden päästä takaisin kysymään, niin jotain saattaisi löytyä. Sitten yrittämään hedelmien poimintaa. No kausi alkaa vasta 2kk päästä. Nyt sitten kyselemään joka paikasta töitä. Toivottavasti jotain löytyy, kun nollabudjetilla eläminen tuon sukellusjutun alkamiseen kuulostaa tylsältä plus sen läpivetäminen samalla linjalla vielä pidemmältä. Toivottavasti jotain löytyisi kohta. Jotain pientä, jotta saisi tuon sukelluksen aloitettua tai sitten jotain muutaman kuukauden kestävää, kun muut turistit kuitenkin katoavat täältä jouluun mennessä ja sukellusjutut voi ihan hyvin aloittaa silloinkin. Voi olla myös, että blogitustahti hidastuu hieman, kun eipä tässä paljoa kerottavaa ole ennen kuin töitä löytyy. Eliakselle pisteet ensimmäisen illan viettopaikasta.

-Arto, Cairns, Australia

2 kommenttia:

  1. Vesa, Pinja, Päivi ja Matti3. lokakuuta 2009 klo 18.27

    Moi!
    Täällä on pakkasyöt alkaneet ja palelluttaneet meidän perunat. Teillä siellä ei taida olla samoja ongelmia.
    Oliko se Padang, josta sinä kerroit, se sama Padang, joka tuhoutui maanjäristyksen seurauksena pari päivää sitten, ja yli tuhat kuoli?
    No, joka tapauksessa olet jo kaukana sieltä.
    Onnea työnhakuun, toivottavasti suvun ansaitsijoiden joukko pysyy vakiona. Vesa lopetti juuri keskiiikkona työt Schenkerillä. Tänä yönä on kauden viimeiset SM-kisat yöllä, paikka on likellä Tammisaaressa.
    Autokaupoissa kokemusta hankkineena voimme antaa neuvoksi, että varo mustalaisia myyjänä; sovella sinne paikallisiin olosuhteisiin.
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Elias kiittää:D

    wool shed on ihan ylivoimanen paikka cairnsin yössä... ite aherran oparin kans ja noin kolme kertaa viikossa nään unta OZn ihmemaasta

    VastaaPoista