21.9.2009

To land down under

Kirjotetaan tässä vähän yhteenvetoa Sumatralta ja muutakin, kun ei saa nukutuksi, vaikka viime yönä menikin johonkin kahteen ja yöunet jäivät 3½ tuntiin. Juuri lennettiin Balin ylitse ja 5h vielä jäljellä. Tähän mennessä ainoa hukkunut asia/tavara on nappikuulokkeet, joten leffaakaan ei pysty katsomaan. Eilen ei ehtinyt Kuala Lumpurisa kaupoille, eikä yllätyksekseni lentokentällä ollut elektroniikkakauppaa, mutta kai sitä seuraavan parin päivän aikana löytää jonkun kaupan joka näitä myy.

Rahaa Sumatralla ei tosiaan kulu mitään hirveitä summia. Käteistä oli reissulla nostettu ja Suomessa vaihdettuna yhteensä 50k vajaat 4M ja loppupeleissä kaiken sen sai tuhotuksi. Euroissa tuo tekee jotain 290€ ja kun päiviä siellä tuli yhteensä 26 niin ei siitä kummoista päivä budjettia tule. Tuon 11€ saisi nipistettyä vielä kymmeneen, jos jättäisi oluet pois, mutta miksi niin tekisi. Eiköhän tästä illasta eteenpäin pääse sitten kuluttamaan isommalla kauhalla (toivottavasti ei kauhesti isommalla).

Jollei tämän jälkeen tule kirjoiteltua niin to-iltana on seurava lento Brisbanesta Cairnsiin. Air Asiaa (tai näillä pidemmillä lennoilla Air Asia X) voi kyllä todella hyvällä syyllä suositella, koska halpis yhtiön fiilistä näillä lennoilla ei oikein saa, vaikka juomista ja ruuista joutuukin maksamaan. Palvelussa vie kyllä nimeltä mainitsematonta suomalaista lentoyhtiötä 100-0.

-Arto, jossain meren päällä Indonesian ja Australian välissä (lähetetty Surfers Paradisesta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti