21.9.2009

Uusi numero on +61431609693

Päästy Surfers Paradiseen asti ja uusi numerokin saatu puhelimeen. Rikulle kiitokset hostellien kanssa. Tosin hiukan huonona puolena kaikki oli mennyt 22-22.30 kiinni, vaikka paikalla olikin työntekijöitä. Enpä oo ennen törmännyt hostelliin missä ei ole 24h respaa. No yhdestä sitten opastettiin paikkaan missä nyt olen, joka nyt ei mistään parhaasta päästä ole, mutta sänky kuitenkin. Aamulla tuli paikallinen sim-korttikin hankittua, joten ei kai tässä muuta.

Itse Surfers Paradise ei ekana iltana iskenyt sitten ollenkaan. Johtuen suureksi osaksi varmaan siitä että olin todella väsynyt ja hostellien erikoisista aukioloajoista. Aamulla paikka näytti jo huomattavasti paremmalta ja voisi illalla käydä tarkastamassa kaikkien suositteleman Shootersin. Pakko vielä sanoa, että maailman paras mäkki löytyy täältä. Ilmainen netti löytyy muualtakin, mutta tässä on mukava syödä McFlurrya ja katsella biitsiltä tulevaa porukkaa.

Ylihuomenna sitten menen Brisbaneen päiväksi ennen lentoa. Tässä seuraavien päivien aikana pitäisi vielä käydä ne nappikuulokkeet ostamassa, verokortti hakemassa ja pankkitili avaamassa. Nämä nyt ensimmäisenä mieleen tulivat. Tosin tuon pankkitilin taidan avata vasta Cairnsissa, kun on tutkittu kenen automaatit on parhailla paikoilla.

-Arto, Surfers Paradise, Australia

1 kommentti:

  1. moi,
    nyt paasen soitteleen kommentit heti huomenissa.
    t aani

    VastaaPoista