24.8.2009

Ratkaisuja

Sitä se ylimääräinen aika teettää. Ostin juuri lennot Australiassa Brisbanesta Cairnsiin. Eli tarkoituksena olisi nyt viettää 3 yötä Surfers Paradisessa ja lentää sitten Brisbanesta pohjoiseen. Cairnsista olisi sitten tarkoitus ruveta etsimään töitä ja Whitsundaysit ja Fraserit olisi tarkoitus kiertää takaisin matkalla etelään joskus määrittelemättömässä tulevaisuudessa. Muutamat Aussit täällä suosittelivat sen olevan helpompi löytää kimppakyytejä tuohon suuntaan. Tiedä sitten miten asian laita oikeasti on, mutta ratkaisuja ainakin on tehty. Lento oli muuten suunnilleen yli puolet siitä mitä matka olisi ollut bussilla, joka saattoi toki helpottaa hieman ratkaisua. Ei sen enempää kuukauden päästä tulevista tapahtumista.

Kuala Lumpurista ei edelleenkään ole paljoa muuta kerrottavaa kuin ruoka on aivan loistavaa. Vieressä olevalta Chow Kitin marketilta tulee iltaisin käytyä syömässä satunnaisesti valittuja ruokia. Tiedän kyllä mitä kana, nuudelit ja riisi on bahasa malayksi, mutta se millaisessa muodossa nämä tulee on aina oma yllätyksensä, eikä kertaakaan ole vielä joutunut pettymään.

Vielä yksi kokonainen päivä täällä ja ylihuomenna lento puolen päivän aikaan Indonesian Medaniin, josta pitäisi jo iltapäivän aikana päästä lähtemään bussilla kohti Parapatia ja Lake Tobaa. Yllättävän pitkään kesti vaatteetkin, kun vasta tänään pudotin ensimmäisen kerran pesuun.

-Arto, Kuala Lumpur, Malesia

1 kommentti:

  1. Mitä ihmettä! Nyt jo pesuun, vastahan 2 viikkoa olet reissussa ollut! Turhaa hienostelua toteaa äitisi.

    VastaaPoista