13.8.2009

Kuala Lumpurista

Matkaan siis päästy ja enää 7h pyrähdys bussilla ja vähän laivalla niin pitäisi päästä nauttimaan. Tähän kuumuuteen ei vaan pysty tottuun, kun on mukavan viileät 30 astetta ja soijat vaan puskee läpi. Huomenna pitäisi siis jo päästä pinnan alle. AirAsia X:llä oli lentokoneruuat vähintään epäilyttävän näköisiä, mutta maultaan ehkä parhaita sellaisia ikinä. Kännykällä ei pystynyt lähettään jostain syystä viestiä, mutta kaikille tiedoksi että hengissä ollaan. Voin tätä kautta pyytää anteeksi henkilöltä joka vieressäni joutuu tuon bussimatkan olemaan. On meinaan pari yötä kulunut edellisestä suihkussakäynnistä niin voi mies jo hieman tuoksua. No on kuitenkin 27 paikan bussi, että voi päästä soolopaikallekkin joka olisi varmaan kaikkien eduksi.

Stansted on yöaikaan todella mielenkiintoinen lentokenttä, kun porukkaa nukkuu ihan joka paikassa. Suositteleen kokeileen tätäkin kerran. Seuraavan kerran sitten Perhentianilta jossain vaiheessa.

Ekat kuvatkin laitoin juuri osoitteeseen http://picasaweb.google.fi/arto.jar. Myös tuosta meikäläisen lärvistä on linkki kuvien etusivulle, kun en viitsi tehdä sivuja raskauttavia diasarjoja miljoonaa pyöriin rohon reunaan ;)

-Arto, Starbucks, Kuala Lumpur

1 kommentti: