12.2.2011

Kauluri

Ei ole mennyt ihan putkeen tuon viimeisen postauksen jälkeen, kun jäi seuraavana päivänä sukellukset tekemättä heikon olon takia, mutta ei siinä ollut sen enempää. Eilen sitten tuli pärrättyä skootterilla pitkin Sogod Bayn reunoja ja hauskaa oli, mutta takaisin tänne majapaikkaan päästyä huomasi kaulalla pari kolme senttiä paksun kirkkaan punaisen "kaulurin" käsistä, jaloista ja muualta oli tajunnut pistää aurinkovoiteet kunnolla, mutta kaula-aukkoon ei sitten lähellekkään tarpeeksi ja tuulesta siirtynyt paita sitten paljasti sopivasti aurinkorasvatonta ihoa, joka sitten päivän mittaan kärventyi sopivasti. Runsaan aloe veran käytön ansiosta se ei ole (ainakaan vielä) kirvellyt pahemmin.

Nyt sitten yhdeksi päiväksi Tyynenmeren rannalle katselemaan ennen sunnuntai-iltaista siirtymistä takaisin Cebulle, josta pitäisi päästä päivittelemään olotiloja.

Sukelluksista täällä ei hirveästi mainittavaa ole. Napantaon seinät oli aivan loistavat ja sukelluksen loppuun hienoa hiekkapohjaisia koralleja ja aivan käsittämätön määrä pikkukalaa. Valashaisnorklailun jälkeen ollut sukellus ei taas mene niihin parhaisiin, mutta ei se silti huonokaan ollut, mutta paikan nimeä en vain muista.

-Arto, Padre Burgos, Leyte, Filippiinit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti