28.8.2013

Matka jatkuu. Lomasuunnitelmia

Kausi Malesiassa lähenee loppuaan ja syksyn ja talven suunnitelmat alkaa selkenemään. Omat työt loppuu syyskuun puoliväliin. Sen jälkeen on puolitoista kuukautta ennen Thaimaan kauden alkua, jossa työpaikka on samassa paikassa kuin viime vuonnakin.

Sitä ennen pitäisi ehtiä pariksi viikoksi Pulau Wehille sukeltaan ja reilusti pariksi viikoksi Montrealiin lomailemaan. Lennot Kanadaan on mielenkiintoisella välilaskulla  dohassa. Seuraava lento taitaa mennä melkein suomen yli matkalla Montrealiin. Kevyt reilu 13 tuntinen. Lokakuun viimeisinä päivinä vielä penangiin hakemaan viisumi ja siitä töihin tällä kertaa saaren sukellusmanagerina, mutta sitä ennen nautitaan lomasta.

-Arto, perhentian kecil, Malesia

3 kommenttia:

  1. Moro,
    kiitos paivityksesta. Onpas suunnitelmat...eikun viihdy koneessa pari
    vrkta. Ja onnea tulevalle sukellusmanagerille;)
    Tulen taas sukeltamaan sinne.
    T Aani

    VastaaPoista
  2. On katseltu taivaalle josko näkyisi Kanadan koneita, olisi vilkutettu. Meillä on täällä värikäs syksyn ruska - sinulla värikäs syksy muutoinkin. Terveisiä Halikosta!

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Katselimme täältä Halikosta taivaalle, josko näkisimme Kanadan koneita. Olisimme vilkuttaneet. Täällä on ruska värikästä. Sinulla on elämä. Terveisin Halikon sukulaiset.

    VastaaPoista