13.5.2013

1001 sukellusta

Ilmoitellaan taas hengistä olosta tällaisella viestillä.

Joskus 4 vuotta sitten 2009 sukelsin ensimmäisen kerran D'Lagoonissa täällä Perhentianilla. Sitä tulikin joskus aikoinaan kommentoitua näin "Eka sukelluskin tuli tänään vedettyä, joka oli oikeesti vaan 8m skill-sukellus, mutta oli siellä pohjassa kuitenkin reilun metrin levee rausku. Todennäköisesti sama joka niittasi Stewe Irwinin." Myöhemmin selvisi itsellekkin, että kyllä tuo ihan se OW-kurssin ekasukellus oli :)

Vaikka kovin mukava olisikin ollut tehdä tuhannes sukellus tehdä samassa paikassa (tai tietenkin omalla suosikilla T3:lla), niin työkiireitten takia sukellus tehtiin ihan normaalisti ilman mitään erityistä (ei siis ollut aikaa tehdä sukellusta vain omaksi iloksi), mutta paikaksi osui oma kakkossuosikki Perhentianin kohteista eli Sugar Wreck (ihan kiva paikka, muttei kuitenkaan T3).

Vaikea sanoa tuntuiko tuo mitenkään erityiseltä, mutta tätä kirjoittaessa on sellainen olo, että pari kertaa on tainnut tulla sukellettuakin, kun logikirja sanoo 806 tuntia vedenalla, lukuunottamatta mitään allas/confined-vetoja. Tänään otetaan pari olutta kunnioittamaan tuota saavutusta ja huomenna normaalisti töihin ainakin 2 sukelluksen päivään, joista toisena pääseekin taas näkemään tuon T3:sen.

-Arto, Perhentian Kecil, Malesia

6 kommenttia:

  1. Mahtavaa. Onnittelut!!!!
    t Aani

    VastaaPoista
  2. Onnea mentorini Arto täältä Gililtä ja mahtavahan se Sugar Wreck on!! Mä skålaan yhen binin sulle tänään. Nii ja kävin just varaa sukellukset huomiselle. Soon'moro -i-

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Ja onnee myös tuleviin.. terveisiä täältä sameiden vesien ääreltä, jossa vain näkinkenkiä ihmetellään :)
    t. äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea viela kerran. Voisitko kommentoida tanne plokiin niita vuosikymmenjuhlia...t aani

      Poista
  4. Moikka Arto! Myöhästyneet synttärionnittelut sinne merien ääriin! Älytön määrä sukellustunteja takana -toivottavasti evät eivät ole vielä kasvaneet. Huikeita elämyksiä jatkossakin ja terveiset helteisestä koti-Suomesta!
    Toivottelee kummitäti

    VastaaPoista
  5. Onnea vielä kerran miehelle, voisitko kommentoida "kolmannesvuosisadan" juhlien tunnelmia tänne plokiinkin....t aani

    VastaaPoista