21.10.2012

Mabulilta lähtö


Oli aivan uskomaton paikka sukeltaa, enkä yhtään ihmettelisi, jos löytäisin itseni sieltä töissä Thaimaan jälkeen. Lisää kuvia löytyy edellisen kirjoituksen linkistä. Ornate ghost pipefish :heart:


Seuraavaksi sitten KL pari päivää ja Thaimaaseen. Koh Phanganille paluuta viikoksi odottelee jo aikalailla samalla miettien kuinka hienoa oli aiemmin tänä vuonna palata Perhentianille, josta tänne huhtikuussa kirjoittelinkin. Odotukset eivät ihan niin korkealla ole, kun tuo oli kuitenkin se ensimmäinen koti täällä Aasian päässä. Mutta jos edes murto-osaan päästään siitä, niin todella hienoa tulee olemaan. Toki tiistaille, kun saavun sinne on luvattu koko syksyn sateet 30mm illlalla kolmen tunnin sisään eli aika haipakkaa taitaa vettä tiputella. Siellä pääsee toivottavasti sitten myrskyn lakattua katselemaan bull sharkeja parille sukellukselle. Nyt kuitenkin vielä kaksi päivää suurkaupungissa.

- Arto, jossain Sempornan ja Tawaun välillä bussissa, Sabah, Borneo, Malesia (korjailtu Kuala Lumpurissa, kun osa tekstistä oli muuttunut ihme koodiksi, kun en saa tehtyä sydäntä tuohon Ornate Ghost Pipefishin perään)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti