15.5.2012

Kuala Lumpurin kautta Filippiineille

Suomen pätkä alkaa olla ohi (vielä muutama tunti Helsingissä) ja kiitokset kaikille nähdyille kavereille. Hauskaa oli, mutta aika lähteä taas töihin (ja lämpimään). Tai no ensin parin viikon loma Filippiineillä Tubbataha reefillä sukellellen ja sen molemmin puolin pari päivää kuluu Puerta Princesassa Palawanilla. Ensin parin päivän pysähdys Kuala Lumpurissa.

Rinkka tuntuu huomattavasti kevyemmältä kuin toiseen suuntaan tullessa, enkä mielestäni ole jättänyt sieltä paria t-paitaa lukuunottamatta mitään pois, joten pieni pelko löytyy, että jotain olisi unohtunut. ehkä se on vain kevyempi mieli, kun lähtee taas sinne minne kuuluukin (omassa päässään). Lokakuulle asti pitäisi vietää Perhentianilla eli kaikki tutut ja tuntemattomat ovat tervetulleita morjestamaan tai vielä mielummin sukeltamaan.

Varoituksen sanana seuraavat Filippiineiltä tulevat blogit ovat todennäköisesti erittäin sukelluspainotteisia, kun kohteena siellä tosiaan tuo Unescon maailmanperintökohde, jota myös yhtenä maailman parhaista sukelluspaikoista kehutaan.

-Arto, Helsinki, Suomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti