18.5.2012

Filippiinit kutsuu

Eli kohta lähtö kentälle, mutta eilen illalla tapahtui taas erikoinen yhteensattuma, kun törmäsin kadulla Sedaan ja Joseen (pariin johon törmäsin 2009 Lake Toballa ja kuukautta myöhemmin Kuala Lumpurissa yhden illan verran). Pari viime kertaa, kun täällä käynyt, niin aina ovat olleet jossain reissussa ja tällä kertaa en jaksanut edes asiasta kysellä ja heti törmäsi. Oli heidän viimeinen ilta Kuala Lumpurissa ja tänään muutto Espanjaan. Loppuilta menikin sitten mukavasti vanhoja muistellen.

Nyt alkaa jo vähän olemaan täpinöissä sukelluksista, vaikka vielä onkin 5 yötä niiden alkuun. Yksi koneessa, 3 PP:ssä ja yksi veneellä. Mitä kaikkea Tubbataha oikein näyttääkään minulle? Muiden kuvista päätellen siellä on lähes kaikki mahdollista. Monia eri haita, delffiinejä, rauskuja, kilppareita, nudeja, lion ja frog fisuja ja ties mitä muuta on kuvista nähnyt. Toiveissa olisi, että jos edes toisen näkisi paikan isoista haista tiikeri ja/tai vasara.

Niin ja uusi puhelinnumero on +6019-3987301. Toimii siis vielä seuraavat 4h ;) ja sitten toukokuun vikasta päivästä eteenpäin taas, kun tulen takaisin Malesiaan.

-Arto, Kuala Lumpur, Malesia

1 kommentti:

  1. Moro,
    Onko jo ikava takaisin ihanaan Suomeen?
    Varo haita, ne puree...
    t Aani

    VastaaPoista