12.10.2011

Uusi viisumi taskussa

Meni tama Laosin kierros vahan erilailla kuin suunnittelin. Etela osaa maata ei mitaan asiaa sateiden takia ja pohjoisessa ei nuo pari lahinta paikkaa kiinnosta (nahty jo aiemmin ja tylsiksi tai muuten vain ankeiksi todettu), joten pysytaan visusti paakaupungissa. Bonuksena taalla on kuitenkin huomenna jotkut isommat juhlat ja lohikaarmevene-kisojakin pitaisi olla. Rantakatu on ottanut jo koko viikon ennakkoa juhlaan ja joka ilta kovaa menoa (siihen asti etta kaikki menee kiinni 23.30).

Perjantaina pitaa sitten lahtea takaisin Bangkokiin ja toivoa, etta ehtisi tulvien (taalla ei ole satanut kertaakaan parin paivan aikana) alta karkuun Phangania kohti. Uusi tupla-entry viisumikin on hallussa eli niiden kanssa ei tarvitse ressailla ennen huhtikuuta (mita nyt pari Samuin kierrosta ja tammikuussa Myanmarin rajalla kaantyminen).

Pistetaan viela iskalle kiitokset vierailusta, vaikkei sukelluskorttia saanutkaan (ensi kerralla sitten pysytaan mopoista kaukana).

-Arto, Vientiane, Laos

1 kommentti:

  1. Moro, kiitos itelles. Hienoa nahda etta pojasta on tullut itsenainen mies. Ja se tyo, kylla kay katteeks....ja se ilmasto...ja ne lampoiset ihmiset ymparillasi....I will be back!
    parjaile. t Aani

    VastaaPoista