18.10.2011

Takaisin sorvin ääreen

Eli Phanganille on palattu ja eilen kävin jo sukeltamassakin. Monsuunista ei vielä tietoakaan ja auringon paistetta luvattu koko viikoksi. Valitettavasti turisteja on sen verran vähän, ettei sukeltamaan pääse kuin pari kertaa viikossa.

Bangkokissa tulvii tai niin joka uutisessa lukee. Onhan se tottakin ja varsinkin Bangkokista vähän pohjoiseen ihmisiä on todella hädässä. Samalla voi kuitenkin sanoa, ettei ne tulvat kuitenkaan vaikuta suurimman osan ihmisiä elämään edes Bangkokissa. Tosin itse jätin oman Bangkokin visiittini vain päivän mittaiseksi, vaikkei sillä loppujen lopuksi olisi ollut juuri merkitystä. Eri uutislähteiden toitotus asiasta sai vain lähtemään aiemmin pois.

Tuli muuten tehtyä havainto kuinka maailmantalouden on pakko olla kuralla, kun uutta konetta etsiessä vaelteli Bangkokin keskustan ostoskeskusten läpi. Talous ei voi olla kunnossa, jos Siam Paragonin Ferrari-kauppa oli vaihtunut Fiateja myyväksi puljuksi. Ihan näin toivoton tilanne ei kuitenkaan ole, sillä viereisistä kaupoista on kuitenkin mahdollista poistaa Bentley, Lotus, BMW, Jaguar, Maserati tai vaikka Lamborghini (jolla näytti menevän varsin mukavasti, kun liikkeen eturivissä olleet kaksi autoa oli varustettu MYYTY-kylteillä).

Jokatapauksessa omaan kantoon tarttui uusi Acerin läppäri, mutta eipä siitä sen enempää.

Ja numero on nykyään +66807861601,

-Arto, Thong Nai Pan Yai, Ko Phangan, Thaimaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti