17.11.2009

Melbourne

Eilen oli kylä ja nuhakin tuli. Tosin tänään jo helpottanut huomattavasti, vaikka pitkähihaislla mennään edelleen. Huomisesta eteenpäin onkin sitten luvattu taas 30+ ilmoja ja kai sitä sitten St. Kildan biitsejä voisi mennä katseleen. Eilen tuli lähinnä nukuttua, kun lennolla ei aan saanut unta, mutta tänään on tullut kierreltyä keskustaa ja urheilu/olympia/mikä lieneekään puistoa. Ja nyt kirjoitan blogin Federation squarelta. Löytyi tästä maasta ilmainen netti muualtakin kuin mäkeistä.

Melbourne osaa ottaa urheilun siihen sopivalla vakavuudella. Alueelta löytyy MCG yli 100000 henkeävetävä kriketti/aussifutis stadioni, 3 reilumpaa tennis stadionia, vajaan 20000 vetävä rugby/yleisurheilustadion Futista pelataa keskustan toisella puolella olevalla stadionilla joka vetää 55000 katsojaa. Tuolla pelataan myös aussifutisa joten pelialusta on ovaali. Mutta koska tämä ei millään sovi ollaan tuonne yleisurheilustadionin viereen pykäämässä 31000 katsojaa vetävää futiskeen ja rugbyyn spesialisoitua stadionia. Suomen palloliitto hereillä mikä tahansa kolmesta suurimmasta sopisi ihan hyvin olympiastadionin tilalle ilman mitään juoksuratoja.

Ehkä iltapäivällä voisi tarkastaa jotain muitakin "nähtävyyksiä" kuin urheilustadioneita. Eipä tässä varmaan muuta.

-Arto, Melbourne, Australia

1 kommentti:

  1. Terveisiä täältä Nokialta. Vanhuksia on koolla mummu, pappa, Pirjo, Pertti, Päivi ja Matti. Pidämme lämmintä sisätiloissa - täällä helle ei vaivaa - tihkusateelta ja pimeältä. Alkaa kaamos olla pahimmillaan. Nauti sinä siellä lämmöstä ja valosta. Meillä kullakin on vielä auton puolikas jäljellä.
    Tsemppiä!

    VastaaPoista