18.10.2009

Humpty Doo ja sita rataa

Ensimmaiset potkutkin tuli jo saatua, mutta uusi tyopaikka loytyi puolessa tunnissa n. 100m paasta edelliselta farmilta. Olivat vain tyytyvaisia ettei tarvitse kouluttaa miehia vaan saa valmiita poimijoita. Kuulemma toistuu n. viikon valein tama. Farmari oli taysi mulkku ja valitti joka asiasta ja muuti omieltaan yleensa pari kertaa paivassa, jotta paasi vain huutamaan. Jotain mielenvikaa ilmeisesti, mutta uusi paikka vaikuttaa kaikin puolin paremmalta, eika samaa show'ta ole ainakaan viela ilmennyt uudessa paikkaa, kun 3 paivaa siellakin jo ehditty toita tehda. Katsotaan taas ensi kerralla, kun Darwiniin paastaan. Niin ja mangot maistuu aivan torkean hyville, mutta olen jo tehnyt lupauksen itselleni etten kyseista hedelmaa tule enaa ikina kaupasta ostamaan, kun tyot on loppu.

-Arto, Darwin, Australia

3 kommenttia:

  1. kuulostaa vähintäänkin hyvältä...

    laitanny ees kortti tuleen :D

    rinteentie 4 as 1 96100 rovaniemi

    VastaaPoista
  2. Työt jatkuu edelleen kuumassa. Tänään eka vapaapäivä hetkeen. Vielä pitäisi ilmeisesti kolmisn viikkoa jatkua poimiminen, jonka jälkeen katsotaa tilanne uudestaan. Jatkaako vielä muutaman viikon pidempään töitä, mutta tämän jälkeen ajattelin jonkun aikaa taas ihan matkustaa. Jostain syystä en pysty kirjoittamaan uutta blogi merkintää.

    VastaaPoista
  3. Lämpimät nimipäiväonnittelut, laitetaan vasta jouluna tilille nimipäiväonnittelut ja jouluterveiset. Hyvää jatkoa sinulle. Meillä menee aivan hyvin. Johannalta terveisiä oli tänään stömässä ja on vieläkin katsomassa kun kirjoitetaan blogia
    terv E, J ja J

    VastaaPoista