16.7.2011

Koh Phangan

Nyt on saavuttu Koh Phanganille ja työtkin jo alkoi. Jos jotakuta kiinnostaa tulla sukelluskurssille tai ihan vaan muuten sukeltamaan niin H2O diversista voi tulla kyseleen. Thong Nai Pan on alueen nimi ja kaikin puolin vaikuttaa edelleen leppoisalta paikalta, vaikka 4 vuoden takaisesta kehittynytkin huomattavasti. Huomenna sitten ekat sukellukset täällä, joten sen arvioiminen jätetään seuraavaan kertaan. Tällä viikolla pitäisi vielä skootteri ostaa, jonka jälkeen onkin kaikki tarvittava. Majoituksen hinta on täällä aikalailla sama kuin Perhentianilla, mutta taso onkin sitten todella paljon parempi.

Uusi puhelinnumero on muuten +66883956115.

-Arto, Thong Nai Pan Yai, Koh Phangan, Thaimaa

3 kommenttia:

  1. Onnea uudesta ammatista. Paljonkos peruskurssit maksaa? Sannan kanssa oltiin joskus tuolla Thong Nai Pan Yailla pari päivää sellasen hienon Dreamlandresortin viereisessä paikassa :) Mukavat beachit ainakin ja mäkiset tiet skootterilla ajella.

    VastaaPoista
  2. Blogi luettu. Aikaisemmin on pelottanut matkakuumeen tarttuminen niin paljon, että ei ole uskaltanut lukea tätä, mutta onneksi tulin juuri lyhyeltä reissulta ja teksti oli melkein pelkkää sukellusta, joten edelleen ollaan terveitä...

    Jatka kuitenkin bloggaamista, olihan tätä ilo lukea.

    T: Mikko H

    VastaaPoista