4.12.2010

Odottelua

Aloitetaan itsenäisyyspäivästä johtuvan pitkän viikonlopun kunniaksi seuraava osa tähän blogiin, vaikka reissuun on vielä karvan yli kuukausi aikaa.

Suunnitelmissa on lentää 11.1.11 Filippiineille Manilaan, josta aloittaa puolentoista kuukauden mittainen Filippiinien kiertely. Tarkempaa suunnitelmaa on mietitty jo kesästä asti, kun tuon lennon ostin ja pari maan sisäistä lentoakin tuli jo hankittua. Manilasta olisi parin päivän jälkeen lentää Bacolodiin, josta kiertää Negrosia, Siquijoria, Boholia, Cebua ja ehkä poiketa Malaspascuallakin. Saa nähdä minne tuolla vielä reitit sijoittuu. Filippiinien loppuun olisi tarkoitus vielä käydä sellainen 10 päivän kierros Palawanilla ja lähinnä El Nidossa ja Coronilta ottaa lento takaisin Manilaan ja poistua maasta Kuala Lumpuriin, josta tarkoitus mennä Perhentianille useammaksi kuukaudeksi sukeltamaan.

Ollut sen verran aikaa lippujen ostosta, että valmistelut ovat jo hyvässä vaiheessa, eikä enää jäljellä kuin tienata vielä viimeiset matkarahat, viettää joulu ja uusivuosi Suomessa, muuttaa takaisin äidin helmoihin ja pakata tavarat. Mielenkiinnolla odotan miten sukelluskamat kulkevat mukana, kun ennen ei ole sellaisia ollut matkassa. Filippiineiltä luulisin kirjoittavan aika samantyylistä blogia kuin tähänkin mennessä, mutta Malesiassa homma muuttunee hyvinkin sukelluspainotteiseksi, kuten koko muukin elämä.

Pakko oli vähän kirjoittaa, kun tärinät matkan suhteen alkaa olla jo aikamoiset ja pimeys ja kylmyys alkaa vähän tympimään. Ensi vuoden puolella sitten palataan asiaan vielä Nokialta, joltain lentokentältä (Helsinki, Frankfurt ja Abu Dhabi matkanvarrella) tai sitten periltä Manilasta riippuen miten jaksaa innostua.

-Arto, Tampere, Suomi

1 kommentti:

  1. Moro,
    Täältä näkeekin aika tarkaan mitä miehen päässä liikkuu...
    t Aani

    VastaaPoista