9.9.2010

istanbul

Edellisestä kerrasta onkin jo hetki vierähtänyt ja matka edennyt Chisinausta, Constantan kautta istanbuliin, josta lauantaina siirrytään takaisin kotosuomeen ja hanaveden äärelle.

Tuosta väliltä ei voi keksiä mitään syytä miksi joku menisi Constantaan. Mustanmeren rannalla on pakko olla hieman mielenkiintoisempiakin kohteita, mutta eipä siitä sen enempää.

Nyt alkaa tai on jo puolessa välissä 3. päivä Turkissa. Onhan tämä aivan älyttömän kaunis kaupunki, mutta samalla reissun kallein. Oma majoitus Sulhanametin alueella, joten osittain siitäkin johtuu noi kalliit hinnat, mutta eipä se tuolla muuallakaan niin älyttömän halpaa ole. Ekana päivänä tulikin käytyä jo Aasian puolella ja tänään kierreltyä Beyoglun aluetta.

Eilen illalla tulikin sitten käytyä katsomassa Espanja-Serbia ja Turkki-Slovenia korispelit. Jälkimmäisessä tunnelma voitti jopa legendaarisen 5. pelin tunnelman BC Nokia-Pyrbasket playoffeista lähemmäs 10 vuotta sitten. Järjestäjät yrittivät kyllä parhaansa pilata hommaa, mutta eihän tuollaista urhielujuhlaa niin vain lytätä. Serbia voitti ekan pelin 3 pisteellä pari sekuntia ennen loppua tulleella korilla ja Turkki sitten alistikin koko pelin ajan Sloveniaa oikein kunnolla. Kotiyleisön ei niin ihan pieni tuki takanaan voisin veikata heidän vievä koko homman. Tänään sitten Usa-Venäjä ja Argentiina-Liettua. Derrick Rosen dominointia odotettavissa.

-Arto, istanbul, Turkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti